EUROLITE LED KLS Laser Bar Next FX Light Set

  • Geplaatst op
EUROLITE LED KLS Laser Bar Next FX Light Set

De Compacte lichtset van Eurolite is een praktische verlichtingsoplossing voor solo-entertainers, mobiele DJ's en restaurants.

Vier spots op een bar zorgen voor een goede basisverlichting, terwijl extra effecten de feeststemming verspreiden. Bij de KLS NEXT FX zijn naast vier spots ook twee paddo-effecten op de bar geïnstalleerd. Vier UV-leds in de bar zorgen voor het populaire blacklight-effect. Daarnaast is er een klasse 2 showlaser aan boord.

 

Vier spots en blacklight

De vier spots die aan de bar hangen zijn elk voorzien van 3 x 3 watt high power leds. Hun kleurenmengsel is gebaseerd op rood, groen, blauw en warm wit. De balk is ook voorzien van 4 UV-LED's, die zorgen voor het populaire blacklight-effect.

 

Controle en aanpassing

Er zijn veel mogelijkheden voor de besturing: Aan de bar zelf kunnen verschillende programma's worden opgeroepen voor de afzonderlijke effecten of voor alle componenten samen. Deze werken met een door de gebruiker ingestelde snelheid of muziek-gestuurd. Bij de levering is ook een IR-afstandsbediening inbegrepen, waarmee veel functies kunnen worden bediend. Twee draaipotentiometers regelen de gevoeligheid en helderheid van de microfoon. Daarnaast is de KLS Next FX te bedienen met een optioneel verkrijgbare voetschakelaar. Als u de licht-set via DMX wilt bedienen, kunt u de juiste kiezen uit 6 verschillende DMX-modi.

 

Componenten van hoge kwaliteit

De stroom wordt geleverd via P-Con, er wordt een een extra lange kabel meegeleverd. Er is ook een P-Con-uitgang om de stroom door te lussen en om andere systemen te voeden. Naast de 3-polige XLR-aansluitingen voor het DMX-signaal is er een USB-interface voor het USB Quick DMX-systeem van Eurolite. Hiermee kan de bar snel en eenvoudig worden geconverteerd naar draadloze DMX. De KLS NEXT FX heeft een tv-aansluiting voor montage op een statief. Met twee lange montagebeugels kan de balk als alternatief op een dwarsbalk of, bij vaste montage, aan het plafond worden gemonteerd.

Bekijk hier de EUROLITE LED KLS Laser Bar Next FX Light Set.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »