Color Chief DMX Controller

  • Geplaatst op
Color Chief DMX Controller

Een innovatief bedieningsconcept dat eenvoudige bediening combineert met uitstekende resultaten. De Color Chief biedt u het. De DMX controller is speciaal ontwikkeld voor zowel gekleurde spotlights als eenvoudigere lichteffecten. Wat de Color Chief zo bijzonder maakt, is dat hij niet alleen individuele spots kan aansturen, maar ook armaturen met maximaal 4 individuele segmenten . Zo bedient u eenvoudig uw KLS-systeem of je lichtbalken met 4 segmenten.

 

De kracht van kleur

De naam zegt het al, de kleuren van de Color Chief zijn de sterkste punten. Hij ondersteunt maximaal 6 kleuren, dus het maakt niet uit of u een simpele RGB spotlight hebt of een complexe lichteffect unit met rood, groen, blauw, amber, wit en UV. Spots met individuele kleuren, bijv. wit licht spotjes, zijn ook te integreren. Natuurlijk biedt de Color Chief meer dan alleen kleurcontrole. Ook kunt u de dimmer, sluiter en drie vrije kanalen aanpassen, zo kunt u ook eenvoudige straaleffecten, lasers en projectoren aansturen. In totaal kan de Color Chief 8 spots met elk maximaal 4 segmenten aansturen.

 

Programmeerbare scènes

Met de Color Chief creëert u gemakkelijk een eigen scène, dankzij de geheugenoptie kunt u de licht scène snel opslaan. Zo creëert u eenvoudig individuele scenes en chases. De Color Chief beschikt over een USB-interface en biedt hierdoor de mogelijkheid om instellingen en programma's te onthouden, tot maximaal 24. Zo beheer je eenvoudig presets voor verschillende shows of verlichtingsscènes.

Hier vind u de Color Chief DMX Controller

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »