Omnitronic BOB series

Omnitronic BOB series

Gebruik het als full-range speaker voor kleine optredens of voor een compacte dj set. Wat je plannen ook zijn: BOB levert altijd helder geluid voor een klein tot middelgroot publiek.

Mobile PA system

Met de luidsprekers van de BOB-series krijg je een compact, efficiënt en economisch PA-systeem, wat geschikt is voor veel verschillende toepassingen.


Optredens

De BOB speakersysteem verzekerd dat je jou en jouw gitaar gehoord worden in uitstekende geluidskwaliteit. Plug de satellieten gemakkelijk in de woofer en je bent klaar om te gaan. Kies een BOB speakersysteem om gelegenheden tot wel 50 mensen te vermaken. De extra mogelijkheid om twéé BOB speakers te gebruiken zorgt voor het garanderen voor vermaak tot wel 100 personen.


Dj en feestjes

Ook voor kleine feestjes is de BOB serie zeer geschikt. Verbind de twee satellieten met een compact mono systeem met hogere geluidsdruk of scheid ze van elkaar voor een stereosysteem. Als het feestje groter wordt dan verwacht, is het systeem eenvoudig uitbreidbaar. Middels een stereokabel verbind je in een handomdraai twee BOB sub woofers met elkaar.


Restaurant, winkel en sportschool


Tot wel 8 speakers kunnen er bestuurd worden met één sub woofer. Hierdoor kan er een installatie gerealiseerd worden voor bijvoorbeeld kleine cafés, sportscholen of winkels. Met de BOB speakersystemen kun je de installatie aanpassen naar de omvang van de ruimte.


Lezingen en presentaties

De BOB systemen zijn ook ideaal voor lezingen en presentaties. In bijna elke situatie, lezingen of speeches heb je enkel het basis systeem nodig. Je kunt de speakers eenvoudig op de tripods bevestigen en je bent klaar voor je presentatie.

 

Bekijk hier de speakers uit de BOB series.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »